2016. február 11., csütörtök

Géptelepítés, gyártelepítés = Ipartechnika Menedzser Kft.

Orbán Viktor miniszterelnök részvételével február 5-én átadták a győri Graboplast tatabányai gyárát, ahol új technológiával előállított, különleges padlóburkolatok készülnek. A 6,2 milliárd forintos beruházásban az állam is jelentős szerepet vállalt. Mint a teljes gépi telepítés kivitelezője, az Ipartechnika Menedzser Kft. Igazgatója, Miklósy Lajos is jelen volt az ünnepélyes megnyitón.

„Hatalmas elismerés és öröm az Ipartechnika Menedzser Kft. számára, hogy a komplex gyár gépi telepítését vállalatunk valósíthatta meg! Igazi kihívás volt a gyártósor felépítése, amit a gépeket szállító cégek vezető szerelőinek irányításával hajtottunk végre” – mondta Miklósy Lajos, a vállalat igazgatója.

A beruházás része annak a 2017-ig megvalósuló, mintegy 9 milliárd forintos programnak, amelyet az állam 3 milliárd forinttal támogat. „A Graboplast számíthat a kormányra, mint ahogy még számos magyar vállalat is.” – mondta beszédében Orbán Viktor, miniszterelnök.

Az Ipartechnika Menedzser Kft. Magyarországon és külföldön is elismert, tapasztalt géptelepítő cég. A gyártelepítés specialistájaként pontosan tudják, milyen kihívásokkal jár egy ekkora volumenű projekt. Sok éves szakmai tapasztalatukra támaszkodva a Grabo Desing gyár esetében is eleget tudtak tenni jelmondatuknak: „Levesszük válláról a terhet!” Jancsó Péter vezérigazgató is fontosnak tartotta, hogy beszédében név szerint is megköszönje a kivitelezők, köztük az Ipartechnika Menedzser kft teljesítményét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése