2016. február 29., hétfő

Gépsorostól, kábelestől költöztetnek


Nem könnyű elképzelni, hogyan lehet elmozdítani, sőt elszállítani egy egész gyárat a belső berendezéssel, gépekkel, műszerekkel, elektromos huzalokkal és minden egyébbel együtt, és később valahol máshol (esetleg több száz kilométerrel odébb) ismét fölépíteni a teljes szerkezetet. Ilyen nem mindennapi, embert és technikát egyaránt próbára tevő feladatok végrehajtására mérnökökből, és szakmunkásokból álló válogatott csapat kell.

A győri Ipartechnika Menedzser Kft ezért 40 fős szakembergárdával vállalja (köztük gépszerelők, villanyszerelők, darusok, hegesztők, csőszerelők segítségével) a gyártó berendezések, gyártósorok, komplett gyárak kulcsrakész áttelepítését.


„A gépsor telepítés alapja a telepítés pontos specifikálása. Sokszor akkor hívnak minket, ha már odaálltak a gyártósorhoz egy kis teljesítményű daruval vagy emelővel, és munka közben döbbentek rá, hogy az ő tudásuk, felszerelésük kevés az áttelepítéshez.” – mondja Miklósy Lajos, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatója. Legutóbb a Graboplast Zrt. luxus minőségű műpadlót gyártó új üzemének összeszerelésében segédkezett a cég oly módon, hogy a gépeket gyártóknak csak a vezető szerelőt kellett biztosítania, a gépek mozgatását és szerelését a győri Ipartechnika Menedzser Kft biztosította. „Különös gondot fordítunk Ügyfeleink bizalmának megszolgálására és a folyamatos jó kapcsolat ápolására, mert az vevőnk megelégedése számunkra nagyon fontos.” 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése